Frisörer – Centrala Göteborg

  • Hem
  • Frisörer – Centrala Göteborg

Frisör i Centrala Göteborg med flera duktiga och professionella frisörer anställda!

Duktiga frisörer
På Saxée så möter du många duktiga frisörer. Alla är anställda, får ständigt utbildning samt uppdaterar sig på trender och design. Och vi älskar trender och den senaste designen. Varför det? Vi vill alltid ta ett steg framåt, står vi still så backar vi. Och vi rör oss alltid in i framtiden på Salong Saxée! Därför är det så roligt med trender. Utan design så försvinner vår kreativitet. Den lever vi ju på, både fysiskt och mentalt 🙂 Vi besöker också många mässor för inspiration och för att hämta in kunskap. Ingen kunskap är tung att bära. Vi har valt att ha anställd personal av dessa skäl. Frisörerna på Salong Saxée arbetar i centrala Göteborg på Storgatan precis vid Vasaplatsen! Kom in och besök oss eller boka tid online.

Brett sortiment
Vi har dessutom ett väldigt brett sortiment av färger – fler än de flesta. Har vi inte det så kan vi inte vara kreativa och vi kan inte heller hänga med i trender i vår samtid. Färger för oss är ett kapitel för sig. Det är så roligt att kunna använda en bredd, blanda och få fram just den rätta nyansen. Det är viktigt för oss. Detta går vi igång på. Vi har roligt på jobbet varje dag.

Bra stylingprodukter
Salong Saxée erbjuder stylingprodukter från Davines, Lanza, Moroccanoil och många fler. Vi har valt många av miljömässiga skäl, det känns hållbart för framtiden. Eftersom vi handleder åt Frisörskolan gör det att vi ständigt uppdaterar och får inspiration samt insyn i nya tekniker. Och vi älskar det! Många trender föds bland unga människor, så duktiga.

Du kan även boka tid hos vår duktiga trainee, Sanna, hon är noggrann och har lägre pris på sina behandlingar.

Och att du som kund skall bli nöjd är viktigt för oss! Välkommen med din bokning!

Elisabeth

Elisabeth är vår företagsledare och den som startade Saxeé. Det är hon som tar hand om våra frisörselever och ser till att saker och ting blir genomförda här på salongen. Elisabeth har lång erfarenhet som frisör och är duktig på det mesta. Prova gärna en trendig klippning!

Kristina

Inspirerar oss alla, hon har en stor och trogen kundkrets. Kreativ och noggrann med lång erfarenhet i yrket. En stor passion i livet är inredning.

Marie

Är väldigt kreativ och har lång erfarenhet i yrket. hon är otroligt duktig på fantasifulla uppsättningar. när det gäller spännande flättekniker, då klarar vi oss inte utan Marie!

Helena

Helena är tjejen som gillar det mesta, med lugn approach tar hon sig an även de svåraste utmaningarna!

Sandra

Håller ordning på oss, och är vår mest strukturerade medarbetare. Med stor precision och lyhördhet ser hon till att du får den frisyr du önskar. Sandra ser alltid till att du blir nöjd med ditt besök hos Saxeé.

Tina

Med sin långa erfarenhet, sin stora kreativitet och sitt engagemang är hon en stor tillgång för oss på Saxée och för våra kunder. Kom in och prata frisyrer med Tina.

Camilla

Camilla är tillbaka hos oss och det är vi så glada för! Hon är full av energi och har en bred erfarenhet av det mesta inom klipp och färg.