Frisörer

På Saxée så möter du många duktiga frisörer. Alla är anställda, får ständigt utbildning samt uppdaterar sig på trender och design. Vi besöker också många mässor för inspiration och för att hämta in kunskap. Vi har dessutom ett väldigt brett sortiment av färger – fler än de flesta. Vi erbjuder stylingprodukter från Davines, Lanza, Moroccanoil och många fler. Eftersom vi handleder åt Frisörskolan gör det att vi ständigt uppdaterar och får inspiration samt insyn i nya tekniker.

Du kan även boka tid hos vår duktiga trainee, Sanna, hon är noggrann och har lägre pris på sina behandlingar.

Att du som kund skall bli nöjd är viktigt för oss! Välkommen med din bokning!

Elisabeth

Elisabeth är vår företagsledare och den som startade Saxeé. Det är hon som tar hand om våra frisörselever och ser till att saker och ting blir genomförda här på salongen. Elisabeth har lång erfarenhet som frisör och är duktig på det mesta. Prova gärna en trendig klippning!

Kristina

Inspirerar oss alla, hon har en stor och trogen kundkrets. Kreativ och noggrann med lång erfarenhet i yrket. En stor passion i livet är inredning.

Marie

Är väldigt kreativ och har lång erfarenhet i yrket. hon är otroligt duktig på fantasifulla uppsättningar. när det gäller spännande flättekniker, då klarar vi oss inte utan Marie!

Helena

Helena är tjejen som gillar det mesta, med lugn approach tar hon sig an även de svåraste utmaningarna!

Sandra

Håller ordning på oss, och är vår mest strukturerade medarbetare. Med stor precision och lyhördhet ser hon till att du får den frisyr du önskar. Sandra ser alltid till att du blir nöjd med ditt besök hos Saxeé.

Tina

Med sin långa erfarenhet, sin stora kreativitet och sitt engagemang är hon en stor tillgång för oss på Saxée och för våra kunder. Kom in och prata frisyrer med Tina.

Camilla

Camilla är tillbaka hos oss och det är vi så glada för! Hon är full av energi och har en bred erfarenhet av det mesta inom klipp och färg.