Vi erbjuder

Att ta sig tid med en nogrann konsultation är viktigt för oss frisörer. Att se helheten och höra oss för om hur mycket tid du vill lägga på ditt hår är avgörande. Ingenting är för svårt för oss, vi klarar av alla de senaste teknikerna och anpassar design och hårtrend till dina förutsättningar. Vi börjar med att se över hur du gör idag, vad vill du uppnå och hur mycket tid per dag du ger håret.

Vi älskar hår och för oss är det naturligt att lägga mycket tid på håret men de förutsättningarna har inte alla. Men det finns alltid någon typ av behandling som passar dig. Exempelvis om du har frissigt hår men önskar mer lyster kanske en keratin behandling är något för dig. Eller om du långsiktigt vill bygga upp hårkvaliteten passar Olaplex. Om du har tunt hår så gör vi gärna en Nioxin behandling. Om du har problem med fet hårbotten är Nioxin djuprengörande creme ett bra alternativ. Vi är förstås också utmärkta herrfrisörer.

Hos oss fungerar onlinebokning, du kan enkelt boka klipptid online via vår knapp ”Boka online”.

Vi erbjuder studentrabatt om du studerar, för endast 420 kr för klippning vardagar mellan kl 9-12.

 

På Saxee erbjuder vi alla traditionella tjänster som utförs av frisörer.

Klippning, styling, färgning, slingor, hårförlängning, volymbehandling, hårförtjockning, bruduppsättningar, make-up och bryn- och fransfärgning.

Inspireras gärna av bildgalleriet nedan eller kom in och bläddra i våra tidningar i salongen.

Vi pratar gärna med dig och diskuterar den bästa lösningen för just ditt hår och ändamål!

Välkommen!
frisör göteborg
  • Bästa frisörsalong ever ! Gillar att dom är så kompetenta och alltid så uppdaterade på alla hårtrender.

    Eva