Håruppsättning

Vid olika tidpunkter i ditt liv vill du kanske vara extra fin, många kommer till oss för att göra en håruppsättning. Ofta i samband med en fest eller ett speciellt tillfälle, såsom exempelvis bröllop eller student. Brudklädsel, baluppsättning, styling till fest – inget är för svårt för oss.

Det är altid lika roligt att få använda sin kreativitet och göra fantasifulla uppsättningar eller få fram härliga lockar i långa hår. Vi använder olika sorters tekniker för att få fram olika sorters lockar såsom platt-tångslockar, med spolar eller med lock-tång.

För brudklädsel blir det alltid ett speciellt tillfälle, vi gör alltid en konsultation innan och lyssnar, ger råd och tips så att du skall känna dig extra fin på din speciella dag. Konsultationen görs förstås veckor innan. På bröllopsdagen brukar bruden vara hos oss hela förmiddagen tillsamman med exempelvis sin/sina tärnor. Alla blir väl omhändertagna, både håruppsättningar och make-up görs. Det går också bra att byta om och göra sig helt färdig hos oss. Förstås bjuder vi på dryck och tilltugg för att dagen skall bli extra speciell.

När det är dags för student är det alltid lika roligt att ta hand om håruppsättningar inför balen. Då är det extra viktigt att vara lyhörd, som frisör, så att du får en styling som passar just dig och det du skall ha på dig. Det är förstås roligt när flera studenter kommer tillsammans och har en mysig dag hos oss.
  • Vi var fem studenter som gjorde oss fina inför balen hos Saxee. Alla blev så nöjda och vi hade väldigt rolig eftermiddag!

    Hilda