Håruppsättning

Vid olika tidpunkter i ditt liv vill du kanske vara extra fin, många kommer till oss för att göra en håruppsättning. Ofta i samband med en fest eller ett speciellt tillfälle, såsom exempelvis bröllop eller student.

Om håruppsättning

Vid olika tidpunkter i ditt liv vill du kanske vara extra fin, många kommer till oss för att göra en håruppsättning. Ofta i samband med en fest eller ett speciellt tillfälle, såsom exempelvis bröllop eller student. Brudklädsel, baluppsättning, styling till fest – inget är för svårt för oss.

Det är alltid lika roligt att få använda sin kreativitet och göra fantasifulla uppsättningar eller få fram härliga lockar i långa hår. Vi använder olika sorters tekniker för att få fram olika sorters lockar såsom plattångs-lockar, med spolar eller med locktång.


När det är dags för student är det alltid lika roligt att ta hand om håruppsättningar inför balen. Då är det extra viktigt att vara lyhörd, som frisör, så att du får en styling som passar just dig och det du skall ha på dig. Det är förstås roligt när flera studenter kommer tillsammans och har en mysig dag hos oss.

Nöjda kunder

Vi var fem studenter som gjorde oss fina inför balen hos Saxee. Alla blev så nöjda och vi hade väldigt rolig eftermiddag!

Hilda