Färgning

Vi jobbar bara med de bästa produkterna. Alltifrån hårfärg, toningar och nyanseringar – vi älskar att lära oss de senaste teknikerna. Vi är alla väldigt intresserade av kemi och utbildar oss regelbundet på alla nyheter.

Prisexempel

KATEGORI PRIS
Färg kort hår Från 1590 kr
Färg långt hår Från 2000 kr
Färg & Klipp kort hår Från 1990 kr
Färg & Klipp axellångt hår Från 2220 kr
Färg & Klipp långt hår Från 2420 kr

Om färgning

Vi har ett brett sortiment av olika färgprodukter och varumärken. Eftersom att alla frisörer är anställda så har vi möjlighet att erbjuda dig som kund ett större utbud av färger och varumärken. Detta är vi väldigt stola över! Vi kan därför erbjuda en större service och alltid anpassa färgen till det du vill ha samt kvaliteten på ditt hår. Vi jobbar bara med de bästa produkterna. Alltifrån hårfärg, toningar och nyanseringar – vi älskar att lära oss de senaste teknikerna. Vi är alla väldigt intresserade av kemi och utbildar oss regelbundet på alla nyheter. Att värna om miljön är viktigt för oss så vi samarbetar därför bara med miljövänliga produkter och företag.

På salongen har vi flera olika produkter och skräddar syr alltid våra recept efter kundens hår.
Vi använder gärna Olaplex för att skydda ditt hår under behandlingen. På så sätt kan vi skapa en jämn färg och behålla hårets struktur utan skador.

Nöjda kunder

Jag har länge önskat en fin pastellton på mitt hår, detta lyckades Saxée verkligen med. Jag är så nöjd!

Lotta