Slingor

Vi jobbar bara med de bästa produkterna. Vi arbetar ofta med nyanseringar i samband med slingor/blekning, att få rätt nyans på ditt blonda hår är viktigt. Vi älskar att lära oss de senaste teknikerna.

Prisexempel

KATEGORI PRIS
Slingor axellångt Från 2320 kr
Slingor långt hår Från 2520 kr
Slingor & Klipp axellångt Från 2520 kr
Slingor & Klipp långt hår Från 2720 kr
Trainee Reducerade priser

Om slingor

Vi har ett brett sortiment av olika uppljusningsprodukter. Eftersom att alla frisörer är anställda så har vi möjlighet att erbjuda dig som kund ett större utbud av både färg, blekning och olika varumärken. Detta är vi väldigt stola över!

Vi kan därför erbjuda en större service och alltid anpassa färgen till det du vill ha samt kvaliteten på ditt hår. Vi jobbar bara med de bästa produkterna. Vi arbetar ofta med nyanseringar i samband med slingor/blekning, att få rätt nyans på ditt blonda hår är viktigt. Vi älskar att lära oss de senaste teknikerna. När det gäller blekingar och slingor är det viktigt att använda rätt produkter som inte sliter för mycket på håret. Vi är alla väldigt intresserade av kemi och utbildar oss regelbundet på alla nyheter. Att värna om miljön är viktigt för oss så vi samarbetar därför bara med miljövänliga produkter och företag.

Nöjda kunder

Trodde aldrig att jag det skulle gå att göra slingor på mitt slitna hår men resultat blev fantastiskt!

Anna