Våra tjänster

Vi är alla utbildade frisörer och har flera års erfarenhet. Vi lyssnar in hur du känner och ger råd vad som vi tycker passar dig bäst, detta blir en konsultation. Det ger alltid bra resultat, allt för att du känna dig trygg och lyssnad på så att du går ifrån oss och är nöjd. Våra kunder är män och kvinnor i alla åldrar.

KLIPPNING

Klipptekniken vi använder oss utav beror på ditt hårs struktur, en del hår passar att klippa med kniv och andra inte. Hårets kvalitet är helt avgörande för vilka verktyg vi använder.

FÄRGNING

Vi jobbar bara med de bästa produkterna. Alltifrån hårfärg, toningar och nyanseringar – vi älskar att lära oss de senaste teknikerna.

SLINGOR

Vi jobbar bara med de bästa produkterna. Vi arbetar ofta med nyanseringar i samband med slingor/blekning, att få rätt nyans på ditt blonda hår är viktigt. Vi älskar att lära oss de senaste teknikerna.

HAIRTALK

Vill du ha ett fylligare hår? Är du redo för dina drömmars svall? Då är Hairtalk svaret på din fråga. Hairtalk använder tejpfästen för ett så naturligt resultat som möjligt.

STYLING

Styling tycker många ut av våra kunder är svårt. Därför tipsar vi gärna om hur man lätt får till sin frisyr. En lättare styling behöver inte ta så lång tid och inte vara så kostsam.

BRUD

Vid olika tidpunkter i ditt liv vill du kanske vara extra fin. Många kommer till oss för att göra en uppsättning av håret i samband med en fest eller ett speciellt tillfälle, såsom exempelvis bröllop eller student.

HÅRUPPSÄTTNING

Det är alltid lika roligt att få använda sin kreativitet och göra fantasifulla uppsättningar eller få fram härliga lockar i långa hår. Vi använder olika sorters tekniker för att få fram olika sorters lockar såsom plattångs-lockar, med spolar eller med locktång.

BRYN & FRANSFÄRGNING

Vi tar fram rätt färg och form som ser naturligt ut och passar för just dig. Att ha en fin form och färg på dina bryn förstärker och framhäver ditt ansikte, vi utför bryn- och fransfärgning

SPECIALBEHANDLINGAR

Vi är förstås experter och hjälper dig med vår kunskap så just du får rätt behandling för ditt hår. Vi har också ett brett utbud av reparerande hårinpackningar, som är bra för ditt hår och hårbotten.