Klippning i Göteborg

Vi är alla utbildade frisörer och har flera års erfarenhet. Vi lyssnar in hur du känner och ger råd vad som vi tycker passar dig bäst, detta blir en konsultation. Det ger alltid bra resultat, allt för att du känna dig trygg och lyssnad på så att du går ifrån oss och är nöjd. Våra kunder är män och kvinnor i alla åldrar.

Prisexempel

KATEGORI PRIS
Klippning barn tom 12 år Från 490 kr
Klippning Från 690 kr
Klippning Student (Vardagar 09.00-12.00) Från 550 kr
Klippning Långt / Tjockt hår Från 790 kr

Klippning & inpackning

Från 990 kr
Trainee Reducerade priser

Om klippning

Att ta sig tid med en noggrann konsultation är viktigt för oss och att ta fram en frisyr som passar just dig. Att se helheten och höra oss för om hur mycket tid du vill lägga på ditt hår är avgörande. Ingenting är för svårt för oss, vi klarar av alla de senaste teknikerna och anpassar design och hårtrend till dina förutsättningar. Vi börjar med att se över hur du gör idag, vad vill du uppnå och hur mycket tid per dag du ger håret. Hårets kvalitet är också avgörande för vilken frisyr som passar just dig. Om du har tjockt, lockigt, rakt eller tunt hår. Dessutom spelar ansiktsformen och dina färger in. Vi klipper förstås alla frisyrer såsom kort, bob, page, långt hår och toppning. Vi är alla utbildade frisörer och har flera års erfarenhet. Vi lyssnar in hur du känner och ger råd vad som vi tycker passar dig bäst, detta blir en konsultation. Det ger alltid bra resultat, allt för att du känna dig trygg och lyssnad på så att du går ifrån oss och är nöjd. Våra kunder är män och kvinnor i alla åldrar. Klipptekniken vi använder beror på ditt hårs struktur, en del hår passar att klippa med kniv och andra inte. Hårets kvalitet är helt avgörande för vilka verktyg vi använder.

Nöjda kunder

Känner mig så nöjd med min klippning eftersom Saxée alltid har tid och visar engagemanget för att det skall bli ett fantastiskt resultat!

Malin