Kontakt

För att boka tid hos oss så kan du antingen ringa på telefon 031-13 43 14 eller följa länken nedan. Vi har öppet vardagar 09.00-19.00 och lördag kl 09.00-14.00. Senare tider bokas enligt överenskommelse. På knappen ”Boka Online” så kan du boka klipptid, färgning och behandling hos en bra och kunnig frisör snabbt och enkelt. Vi är din hårfrisör hörnet vid Vasaplatsen, Göteborg!

Covid-19 information
Här på salongen är vi extra noga med hygienen, så att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till oss. Vi ber dig som har förkylnings symtom att vänta ditt besök. Vi är inte så många som arbetar samtidigt och har bra avstånd mellan platserna. Är du i riskgrupp kan du dessutom höra av dig till oss och boka en tid , då du är ensam i salongen. Vi har möjlighet att arbeta med munskydd och visir om så önskas. Vi ser fram emot ditt besök!

Läs mer om vår Integritetspolicy för vår webbplats här!

Vi erbjuder onlinebokning!

Boka online

Det är lätt och enkelt att boka sig via nätet. Först väljer du en eller flera behandlingar. Du får då se lediga tider för en speciell frisör eller om du vill se tider för samtliga. Du väljer därefter vecka eller datum och bokar sedan den tiden som passar dig. Varmt välkommen med din bokning!

Adress

Storgatan 31, 411 38 Göteborg
(Hörnet på Vasaplatsen)

Ring oss gärna

031-13 43 14

Öppettider

mån-fre 9-19
lör 9-14
tidigare och senare tider efter överenskommelse